logo

Welkom op Crerayd.nl

Ik vervaardig
Creatieve
Ontwerpen

Scroll

ff Kennismaken

Mijn naam is Ray Westerkamp. Ik gebruik Crerayd (spreek uit 'Krie Reed') als mijn werknaam. In Crerayd schuilt het engels woord 'Create'. Ik vervaardig (ontwerp/ creëer) websites en communicatie-uitingen. Bij dit laatste moet je denken aan visitekaartjes, briefpapier, logo, flyers, posters, magazines, etc.
Ik werk als hobbyist en voer mijn creaties uit als hobbyist.
CreRayd = Create. Jouw creative partner voor je website en communicatie-uitingen!
Wat mag ik voor je betekenen?

Creatie a la....

Lekker creatief bezig zijn. Dat is mijn grote hobby. Als ik daarmee mensen ook nog eens blij kan maken ben ik ook tevreden. The smile on your face lets me know that you need me.

Ik werk vanaf huis. Zo houd ik kosten laag. Elke creatie is maatwerk. Om nu al concreet iets uit te spreken over kosten lukt daarom niet. Laten we erover praten.

Ik maak gebruik van Wordpress, HTML5, PHP, CSS voor het ontwerpen van Websites en Adobe Illustrator, Photoshop en Indesign voor het creëren van communicatie-uitingen. Dat is mijn gereedschap.

Wens je een hoeveelheid op papier af te laten drukken, een bedrijfsfilmpje of foto's van je produkten? Ik kan het allemaal voor je regelen. Ook voor je website onderbrengen bij een webhosting ben je bij mij aan het juiste adres!